Germán Gyógytudomány® Tanfolyam

Dr. Ryke Geerd Hamer könyveinek fordításáért

A biológiai természettörvények ismerete, életünkbe való beépítése egy “INTUITÍV BIOLÓGIAI FELFOGÁSSAL” gazdagítja mindennapjainkat. Amikor megtanuljuk újra figyelembe venni biológiai kódjainkat, természetadta stresszválaszainkat, egy ősi emberi létbe helyezzük vissza magunkat – amikor még csak a természeti eszközök álltak rendelkezésünkre.

A Germán Gyógytudomány ismerete lehetővé teszi, hogy a fejlődéstörténeten keresztül értsük meg szervezetünk és a természet működését. Mivel már réges-régen nem úgy élünk, amire meg vagyunk teremtve, napjainkban a különböző tünetek, elváltozások jelentkezésekor torpanunk meg, és szembesülünk azzal, hogy van nekünk egy TESTünk, amiről szinte semmit nem tudunk. Nem értjük a működését, félünk a megnyilvánulásaitól, és mindenféle eszközzel befolyásolni próbáljuk. Sajnos úgy próbálunk irányítani valamit, hogy nem is ismerjük.

A Germán Gyógytudomány megmutatja, hogy a biológiai természettörvényeket tiszteletben tartva és vele együtt áramolva tudjuk csak igazán Önmagunkat választani.

A Germán Gyógytudomány nem egy módszer, hanem egy életforma, amelyet gyakorolva egyre jobban megérthetjük, hogyan támogatnak minket a biológiai természettörvények.

A Germán Gyógytudomány Dr. Ryke Geerd Hamer hajszálpontos rendszere a LÉLEK, AGY és SZERV egységéről. Egy természettudomány, mely bemutatja, hogy a biológiában is törvények uralkodnak – az egész élővilág működését, túlélését, fennmaradását támogatva. Ismeretes, hogy Hamer doktor felfedezése sok esetben pontatlanul lett továbbadva. Ez nem csak a beteg emberek életére volt negatív hatással, hanem Hamer doktor hitelességére, bevételére, további kutatásainak publikálására, a pontos információk terjesztésére, fordítási munkálatokra is.

Amennyiben szeretnéd megismerni a Germán Gyógytudományt®, az eredeti, megmásítatlan formájában, januártól minden hónapban Török Gabriellánál lehetőséged lesz rá! Hónapról hónapra, 1 napos tanfolyamok keretében átvesszük az egész Tudományos Táblázatot.

Az 1. alkalom bevételének 100%-át felajánlottam Kelemenné Dévényi Juliannának, a Tudományos Táblázat fordítójának, a hazai Germán Gyógytudomány szakmai vezetőjének arra a célra, hogy Hamer doktor könyveinek lefordítása által mindannyian egyre több hiteles információhoz juthassunk.

Résztvételi díj: 15.000.- Ft., mely összeggel Hamer doktor könyveinek fordítását támogatod.

További információk és jelentkezés:

torokgabriella@gmail.com

 

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.