Fejes János Egyéni Konzultáció

Amennyiben egyénileg szeretnél fejlődni, vagy segítséget szeretnél kapni a kihívásaiddal történő szembenézés során, akkor szívesen ajánlom számodra az egyéni konzultációmat.
Az órák során kellemes hangulatban, privát légkörben nyílik lehetőséged, hogy előrelépj az életminőségében, harmónikus állapotba hozd emberi kapcsolatait, új nézőpontok segítségével javíts pénzügyi helyzetén, vagy életed bármely más területén.

A személyes konzultációk során nagy hangsúlyt fektetünk a lelki béke, a belső nyugalom megteremtésére, és elsajátítjuk azokat a megoldásokat, amelyek segítségével a mindennapjainkban megélhetjük a belvilági szabadságunkat és stresszmentes állapotba hozhatjuk magunkat.

A foglalkozások egyik központi elemét képezi a Tudatossággal való kapcsolat kiépítése és erősítése. Annak felismerése és tapasztalása, hogy van egy olyan részünk, mely több a múltunknál, több az aktuális érzelmeinknél, a testünknél, amely képes bármikor szeretetet és erőt adni nekünk, és segítségével képesek vagyunk elérni, megváltoztatni és elfogadni azt, amelyeket tanult, intellektuális képességeinkkel képtelenek lennénk.

A konzultációkat nemre és korra való tekintet nélkül bárki igénybe veheti,.
Fejes János, +36306032002

A programok időtartama alkalmanként 90 perc.

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.