Energiagyógyászat

Nagy Róbert
Energiagyógyász

A holisztikus szemléletmódot követve kísérem végig a gyógyulás útján a páciensemet, – egészen a testi-lelki felépüléséig.

Fény és információs gyógyítással foglalkozom. Az embert alkotó élő mátrixról, húrok, szálak és a közöttük lévő energetikai és információs kapcsolatok helyreállításáról van szó, amelyek a kvantumfizikából, vagy a régről fennmaradt buddhista, hindu írásokból ismertek. Az embert körülvevő energiateret kezelem, tisztítom, – attól függően hol jelentkezik energiahiány vagy energiatöbblet az auraterében. Az egyensúlyi állapot helyreállításának folyamata alatt új tengelyirányú hangoló-meridiánvonalak jönnek létre, a szétszakadtak újjáépülnek, a lelki és testi szintű gyógyulások dns és sejt szinten is beindulnak, és ezáltal aktiválódik az ember öngyógyító képessége, – felgyorsítva ezáltal az egyén testi-lelki evolúcióját. Ezt a technikát kiegészítve, az orosz energiagyógyászat alkalmazásával javítom az egészségi állapotát a gyógyulni szándékozónak.

A kezelés menete

Időtartama 30 – 45 perc. A páciens gyógyítása relaxált vagy meditatív állapotban történik. A folyamat alatt speciális, személyre szabott, önmagukban is gyógyitó hatással bíró meditációs zenéket alkalmazok. Ez a technika túlmutat az eddigi hagyományos energiagyógyászati módszereken azáltal, hogy semmiféle kötöttség nem jellemzi úgy, mint az elődeit (reiki, prána nadi). A kliens kezelése jellemzően az auraterében történik, az általam csatornázott energiát továbbítva, ezért az egyéb fizikai kontaktust igénylő beavatkozást a páciens kizárólagos engedélye előzi meg.

Figyelem!

Ez a módszer nem helyettesít semmiféle orvosi, gyógyászati kezelést illetve beavatkozást. Mindenkinek saját felelősségteljes döntése, hogy gyógyulási lehetőségként ezt a megoldást és utat választja!

Ha szerencsés vagy, egészséged javulása és a gyógyulásod, a számodra kívánt formában fog megtörténni. Ha igazán az vagy, olyan formában érkezik, amelyet elképzelni sem tudtál…

” Amikor azt hiszed minden elveszett, a Nap a felhők mögé CSAK pihenni tért.”

tel:06306019175

energetika.fenyinfo@gmail.com
www.szelidgyogymodok.webnode.hu

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.