Access Bars™ és energetikai testkezelések

Személyes konzultáció:
Az életedben felmerülő problémák, régi beragadt érzelmek, testi tünetek elengedése. Nem tanácsokat adok, hogy mi a helyes/helytelen, hanem kérdéseket, eszközöket adok, melyek segítségével Te tudsz rálátni saját életedre, hogy olyan választást hozz, amivel könnyed változást tudsz teremteni az adott helyzetedben, és a későbbiekben.
Access Bars kezelés
A bárok a fejen lévő 32 pontot jelentik, amelyeknek a finom, lágy megérintésével oldódnak azok a blokkok, elképzelések, gondolatok, érzések, döntések, ítélkezések és hitrendszerek, melyek az életünk folyamán hatással voltak ránk, és amelyek lenyomatát az agy eltárolja. Ez a 32 pont olyan területeket jelöl, mint például: pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok, kommunikáció, öröm, gyógyítás, kedvesség, hála.
Amikor a bárokat futtatjuk, az olyan, mintha megnyomnánk a törlés gombot a számítógépünkön. A bárok futtatása során az agyhullámok lelassulnak, ami egy kellemes, nyugtató érzéssel párosul. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat.
Mivel ajándékoz meg minket a Bars kezelés:
– stressz csökkentése, – relaxáció, – lelki terhek, gondok lezárása, – frissít, energetizál, – vizsga előtti felkészülés segíti, – csökkenti a félelmet, szorongást, – összehangolja a jobb és baloldali agyféltekét, – sportolói erőnlét növelésére, – kikapcsolódásra, pihenésre, – erősíti az immunrendszert
Access FaceLift kezelés
Arcunk, testünk viseli az életben elszenvedett fájdalmakat, betegségeket, traumákat, nézőpontjainkat arról, hogy hogy kell kinéznie az adott korban, melytől bőrünk öregebbnek néz ki. Ez az energetikai kézrátétes kezelés, visszafordítja ennek jeleit az arcon, és hasonló hatással van az egész testünkre.
Mivel ajándékoz meg minket a FaceLift kezelés:
– átstrukturálja a bőrt, – eltünteti a traumák, lelki sérülések, környezeti ártalmak, rugalmatlanság és hitrendszeri blokkok nyomait, – fiatalít, megújítja a bőrt és rugalmasabbá teszi a testet, – hatással van a gondolkodásodra is, mivel tudatosságot teremt
Access energetikai testkezelések
Az Access energetikai testkezelés egy kézrátétes eljárás, melynek során a test bizonyos pontjait érintem. Az életünk során sok-sok mindent a testünkbe zártunk: fájdalmat, szenvedést, betegségeket, korlátokat teremtő dolgokat, ezek az energiák megkönnyítik a test számára, hogy visszatérjen az eredeti működéséhez.
Elérhetőség:
Papp Zsuzsa
telefon: +36-20-433-1634
e-mail: zsuzsa.papp@gmail.com

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.