Vincze Edit

Vincze Edit vagyok, asztrológus, lélek-terapeuta, és kristály-gyógyászattal is foglalkozom. Mélylélektani, azaz jungiánus asztrológia a fő tevékenységi területem, mely finomhangolt oldási lehetőséget és terelő útmutatásokat ad a következő területeken:

– Egészség,

– Párkapcsolat,                                                                                                                                                 – Anyagi biztonság,                                                                                                                                        – Munkahelyteremtés,                                                                                                                                                 – Anyaság, Nőiesség, Anya-Gyermek Karma kötések.

Minden ember egyedi és megismételhetetlen, és hozzá asztrológiai képletünk is egyedi értékekkel bír, mely belső kincseinkre, feltáratlan energiaforrásainkra, rejtett öngyógyító erőnkre világít rá. És egyben kiváló önismereti eszköz is az asztrológia, egy titkos térkép, mely alternatívákat kínálva terel minket helyes irányba, ha épp elakadtunk életutunkon.

Ezenkívül Rúna mitológiát is oktatok és klub-foglalkozásokat tartok önismereti és spirituális ébredések témákban is.

És migrén/fejfájás holisztikus gyógyításával, szorongás és stressz-oldással is foglalkozom.

Hiszek a lendületes, kitartó, felelősségteljes, ugyanakkor vidám és örömteli emberi tulajdonságokban, mert e minőségek mentén könnyen leküzdhetőek a legnagyobb akadályok és nehézségek is.

Napi mantrám: “A szeretet és a megértés a legfőbb gyógyító erő.”/Paracelsus

És a Szeretet egyben a Karma legmélyebb Ős-Titka is!

Szeretettel, Vincze Edit

Jungiánus Asztrológus

Lélek-terapeuta /Család-, és Párkapcsolati-terapeuta

Reiki-, és Kristálygyógyász

 

Elérhetőségem: 06-30-491-6514

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.