Schubert Andrea

Schubert Andi vagyok, sportedző, testtudat-fejlesztő, életvezetési tanácsadó.

Hosszú évek óta támogatom az óráimon résztvevőket abban, hogy testüket megismerjék, megszeressék, formálják, harmóniába hozzák.

Folyamatosan képzem és fejlesztem magam a legkülönfélébb területeken (többek között pilates, relaxáció, yoga, meditatív technikák), hogy egyéni fejlődésem mellett embertársaimat is segíthessem testük újra-felfedezésében, gyógyulásukban, szépségük és önbizalmuk felszínre hozásában, valamint tudatos életvitelük kialakításában.

Azzal a szándékkal csatlakozom az új-élet stúdió célkitűzéséhez, hogy képességeimmel, tapasztalatommal, a mozogni, gyógyulni és tudatosságban fejlődni vágyó embereket segítsem.

Az élet-öröm programok vezető trénere és társalapítója vagyok. Test-lélek-szellem egészséges egységét tartom szem előtt, ennek megteremtésén és helyreállításán munkálkodom együttműködésben a hozzám fordulókkal. Célom az egészséges egyensúly megteremtése a mindennapokban, ami mindenki számára elérhető.

Nagy örömmel és lelkesedéssel foglalkozom csoportokkal és egyéni kliensekkel egyaránt.

Örülök, hogy részese lehetek az új élet stúdió csapatának és annak a folyamatnak, amikor egyre több ember kezd új életet, új, tiszta szívvel, felelősséget vállalva önmaga egészségéért, fejlődéséért, egyensúlyáért és boldogságááért.

Elérhetőségeim:

Schubert Andrea
+36 30 9220035 | andreaschubert@eletoromprogramok.com | eletoromprogramok@gmail.com
www.eletoromprogramok.com

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.