Nagy Róbert

Üdvözöllek és szeretettel köszöntöm minden – az energiagyógyászat iránt érdeklődő és gyógyulni vágyó kedves embertársamat!

Nagy Róbertnek hívnak. 1979 novemberében születtem. Már több, mint tíz évvel ezelőtt elkezdett foglalkoztatni a világunk számomra még akkor teljesen rejtett oldala. Eleinte kisebb-nagyobb megszakításokkal mélyültem el az életemben felmerülő kérdések kapcsán önismereti és pszichológiai témákban. Telt-múlt az idő, és ahogyan más embereket is, úgy engem is sodort az élet – akkor még kevésbé tudatosan.

Az évek során adódó élethelyzetek révén mindig vissza-visszanyúltam az előzőekben tanultakhoz, és kiegészítve azokat, további ismeretekre tettem szert. Egyre mélyebbre ásva magamat a tanulmányaiban, – megfigyelve az életemben és a körülöttem zajló eseményeket, és azoknak a bizonyos nem létező véletleneknek köszönhetően, érdekes és csodálatos embereket sodort utamba a sors, akiktől inspirációt kaptam a további önfejlesztésemre. Érezve a hívást találtam rá első mesteremre, aki legjobb tudása szerint egyengette az utamat. A segítségének és a saját fejlődésemnek köszönhetően lassan körvonalazódott számomra annak a ténye, miért is vagyok jelen a földön ebben mostani életemben. Feladataim közé tartozik az élőlények segítése, támogatása, gyógyítása. Ezen felbuzdulva újult erővel láttam munkához, – keresve a saját számomra legmegfelelőbb utat, s eljutottam végül a nekem egyik oly vonzó gyógyítási formához, az energiagyógyászathoz. Az akkori mesterem segítségével elsajátítottam az általa használt fény és információs gyógyítás, majd az energetikai kezelés számomra elérhető megoldásait és elkezdtem alkalmazni azokat. A kezdeti sikereknek megörülve, még nagyobb lendületet kapva elvégeztem az orosz energiagyógyászat tanfolyam I-es és II-es szemináriumát.

Jelenleg a további fejlődésem és a gyógyítási lehetőségeim spektrumának szélesítése érdekében különböző tanfolyamokra járok, hogy minél hatékonyabban vállalhassak részt az emberek közérzetének javításában. Folytatva az önismereti munkát jelenlegi tanítómnál, így tanulva a gyógyítói hivatást, várom kedves ügyfeleimet és vendégeimet, hogy a már meglévő tudásomat kamatoztatva más élőlények javát és egészségét szolgálhassam.

Várlak szeretettel: Nagy Róbert

” Amikor azt hiszed minden elveszett, a Nap a felhők mögé CSAK pihenni tért.”

tel:06306019175

energetika.fenyinfo@gmail.com
www.szelidgyogymodok.webnode.hu

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.