Hegyi Ildikó

Hegyi Ildikó vagyok kineziológus – életgyógyász. Segítem az embereket,
hogy megismerjék, és megvalósítsák önmagukat, egészséges, harmonikus életet éljenek.

Mindig is érdekeltek a lélek rejtelmei, és az, hogy az ember élete mitől olyan amilyen.
Lehet-e segíteni, változtatni? A betegségek mitől és miért alakulnak ki? Milyen összefüggés van az ember személyisége, lelkiállapota és a kialakult betegségek és életviteli problémák között? Kerestem a miértekre a választ, aztán a kilencvenes évek elején megismerkedtem a kineziológiával, amibe rögtön beleszerettem.
Ez a módszer nemcsak a kérdéseimre ad választ, hanem azonnal megoldást is nyújt. Az évek során több segítő módszerrel is megismerkedtem. Úgy érzem, nincs fantasztikusabb dolog, mint embereknek segíteni, hogy kiteljesíthessék az életüket, vagy éppen egy betegségből kigyógyulva bölcsebben , megerősödve tudjanak tovább haladni.

A kineziológia egy olyan holisztikus módszer, amelyben ötvöződik a sok ezer éves kínai öt elemtan, a legújabb neurológiai kutatások eredményei, a viselkedés-genetika, a Bach-virágterápia, és számtalan egyéb tudás.
A módszer lényege, hogy segítse a szervezetben bármilyen okból felborult egyensúlyt visszaállítani.
A betegségek és életviteli problémák mögött, minden esetben megbújnak feldolgozatlan konfliktusok ,amelyeket korábban átéltünk, vagy genetikusan hoztunk, és nem sikerült megoldanunk. Ezek a tudatunktól függetlenül alakítják életünket, és befolyásolják egészségünket. A kineziológia izomtesztelésre épül,melynek segítségével tárjuk fel a konfliktusokat és kiválasztjuk a leghatékonyabb korrekciót amely a konfliktus feloldását eredményezi.
Az izomteszt alkalmas még arra is, hogy teljesen egyénre szabott diétát állítsunk össze, ami tisztulásunkat és a fogyást segíti, és pontosan meghatározzuk, milyen szerekre, milyen adagban, mennyi ideig van szükség.
Lekérdezhetjük szerveink milyen állapotban vannak, funkcióik egészségesen működnek e, a szervezetben vannak-e felhalmozódva méreganyagok ( pl.: nehézfémek, oltási anyagok, vegyszerek, sugárterhelés stb.), különböző élősködők (gombák, férgek, vírusok, baktériumok).

Szeretetmasszázs, az érintés csodája.(Nem tévesztendő össze a szex masszázzsal.)

Az életünk során átélt stresszeink izmainkban tárolódnak, amelyek blokkolják az energia szabad áramlását, a vér- és nyirokkeringést. Ennek következménye lehet rossz közérzet, fáradékonyság, akár még betegség is.

A szeretetmasszázs gyengéd simogató érintéssel oldja a felhalmozódott feszültséget, helyreállítja a harmóniát testi,- lelki,- szellemi szinten, a szeretet érzésével gazdagít.
Javul a vér és nyirokkeringés, a méreganyagok kiürülése fokozódik.

Elérhetőségem: 06 70 286 7959
Email: hildi77@gmail.com

Elnézést, a hozzászólás ezen a részen nem engedélyezett.